Jubileumconcert 2018 Maastricht

Op zondag 2 december brengt Harmonie St. Petrus en Paulus -de Greune van Wolder- onder leiding van dirigent Matty Cilissen samen met de Koninklijke Harmonie St. Cecilia van Mheer onder leiding van dirigent Fried Dobbelstein een groots jubileumconcert in het Theater aan het Vrijthof >>> zie bijlage.
Entreekaarten kosten 15 euro en kunnen o.a. besteld worden via www.harmoniemheer.nl .
Koop je kaarten via de UITbalie van Theater aan het Vrijthof, dan bedraagt de prijs van een ticket 16,50 euro.

Het is het laatste grote concert buiten Mheer dat dirigent Fried Dobbelstein zal musiceren met “zijn” harmonie, waarvan hij sinds 1 juli 1988 de muzikale leider is.
Na 30 jaar komt er een einde aan een intense en succesvolle samenwerking met heel veel muzikale hoogtepunten.

In het Theater aan het Vrijthof zal The Lord of the Rings van Johan de Meij in zijn geheel worden uitgevoerd. Deze compositie zag 30 jaar geleden het levenslicht.

Harmonie St. Petrus en Paulus werd 140 jaar geleden opgericht en het grootste wapenfeit in de historie is ongetwijfeld de WMC zege in de concertdivisie harmonie in 2017.

Locatie:
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47
6211 LE Maastricht
website www.theateraanhetvrijthof.nl
Tel. uitbalie/reserveringen 043-3505555

Tijdstip
15.30 – 18.00 uur

Het officiële afscheid van dirigent Fried Dobbelstein zal plaatsvinden tijdens het 36e Nieuwjaarsconcert op zondag 13 januari 2019 in de Harmoniezaal tegenover de kerk in Mheer. De aanvangstijd is 14.30 uur.
Als zijn opvolger is benoemd dirigent Bart Deckers uit Boukoul, die zijn 1e repetitie bij “de Koninklijke uit 1821” zal geven op donderdag 17 januari a.s.

U bent voor beide concerten van harte uitgenodigd.

Met muzikale groet,

namens bestuur en leden,

Jef Jacobs, erevoorzitter
Mheer meets Wolder
Mheer meets Wolder in Theater aan het Vrijthof.
Na 30 jaar de dirigeerstok voor Mheer te hebben gezwaaid, neemt Fried Dobbelstein afscheid van zijn harmonie. Het laatste grote concert met de harmonie van Mheer in het Theater aan het Vrijthof. Samen met 'de Greune' van Wolder, de regerend wereldkampioen in de concertafdeling, waar Fried 10 jaar lang dirigent van was.

Bestel tijdig uw kaarten op de webwinkel www.harmoniemheer.nl of bij café Quanten en café In de Smidse in Mheer.
Mheer meets Wolder
Processie CD
Heeft U interesse in onze CD met processie marsen, klik dan op onderstaande link voor meer info.
Voor stukjes van de muziek, ga naar het kopje Media/Muziek. Hier zijn enkele stukjes van de muziekwerken op onze CD.

Processie CD