Verrassende ontmoetingen 2018

Aan alle familie, vrienden en relaties van Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Mheer,

Met Voorrang & Voordeel naar het concert van Harmonie Sint Cecilia Mheer.
in de concertserie ‘Verrassende Ontmoetingen’

Geachte heer/ mevrouw,

Op zondag 7 oktober 2018 speelt onze harmonie in de landelijk spraakmakende concertserie ‘Verrassende Ontmoetingen’ in de Cultureel Centrum Elckerlyc te Hilvarenbeek.
Ter gelegenheid hiervan pakken wij graag even uit met een prachtige aanbieding. En misschien pakt u de aanbieding weer in om er familie, vrienden of kennissen mee te verrassen. We hebben speciaal voor u – of de gelukkige die u wilt verrassen – een feestelijk en hartverwarmend zondagmiddagconcert samengesteld.

Aan dit concert werken mee:

Harmonie Sint Gregorius uit Haaren
& Koninklijke Harmonie St Cecilia uit Mheer

Voorrang & Voordeel
Voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 12,50 - p/p (inclusief consumptie, programma en garderobe) weet u zich verzekerd van een vorstelijke plaats bij dit voor onze vereniging bijzondere concert in een van de mooiste accommodaties van Brabant: Cultureel Centrum Elckerlyc te Hilvarenbeek.
Voorverkoop kortingskaarten tot zaterdag 30 september 2018
Deze kortingskaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze harmonie.

Bestellen kan 1) per e-mail secretaris@harmoniemheer.nl
2) op de wekelijkse repetitieavond
3) via de web-shop: webshop.harmoniemheer.nl
Zorg op tijd voor kaarten, want het aantal beschikbare kortingskaarten is beperkt:
wij geven u als muziekliefhebber namelijk liefst de beste plaatsen.
Vanaf 23 augustus zijn de kortingkaarten tegen betaling af te halen.
In de verwachting u hiermee van dienst te zijn geweest en uitziende naar uw komst
naar dit voor onze harmonie bijzondere concert verblijven wij,

Met vriendelijke groet
Namens het bestuur van Koninklijke harmonie St Cecilia Mheer
Annemiek Berndsen

Processie CD
Heeft U interesse in onze CD met processie marsen, klik dan op onderstaande link voor meer info.
Voor stukjes van de muziek, ga naar het kopje Media/Muziek. Hier zijn enkele stukjes van de muziekwerken op onze CD.

Processie CD