Harmonie Berggalm Noorbeek organiseert onder auspiciën van de Muziekfederatie Limburg Zuid West op 12 en 13 april 2019 het 60e Concerttreffen. Aan dit concerttreffen nemen 5 muziekverenigingen deel en vindt plaats in ‘Harmoniezaal Paviljoen’ gelegen aan de Paviljoenstraat te Noorbeek.

De muziekverenigingen verzorgen een podiumoptreden met een eigen keuzeprogramma. De beoordeling vindt plaats door bondsjurylid de heer Jacob Slagter.

Op 12 april begint het concert om 19.00 uur met een optreden van 2 muziekverenigingen. Op 13 april begint het concert om 19.30 uur met een optreden van 3 muziekverenigingen. Alle verenigingen verzorgen een podiumoptreden van 1 uur.

De bekendmaking van de uitslag vindt plaats op het einde van de concertavond na het laatste optreden.

Er is parkeergelegenheid op de parkeerplaats aan het Raadhuisplein.

Met muzikale groet,

Het bestuur Muziekfederatie Limburg Zuid West