Beste inwoners van Mheer,

Er is alweer een jaar voorbij, een bewogen jaar mogen we wel zeggen. Het virus Covid-19 houdt ons nog steeds stevig in de greep, al gloort er door het vaccinatieprogramma wel licht aan de horizon. De vorige editie van de bloemenactie hebben we noodgedwongen anders moeten organiseren gezien de beperkingen. Wat dat betreft is er helaas nog niet veel veranderd, dus zal de opzet hetzelfde zijn.

Voor uw gemak worden alle planten en potgrond thuis bezorgd! Onze vrijwilligers zullen als volgt te werk gaan:

• Deze bestellijsten en machtigingen worden NIET huis aan huis opgehaald. We vragen u de ingevulde formulieren zelf in één van de volgende brievenbussen te doen. In onder-Mheer bij Dorpsstraat 24 of in boven-Mheer bij Duivenstraat 4. Graag vóór maandag 19 april inleveren.
  • U kunt ook de lijst invullen en dan met de machtiging inscannen of er een foto van maken en deze doorsturen per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiervan ontvangt u een bevestiging.
  • Het makkelijkste is als u besteld via onze webshop. Via webshop.harmoniemheer.nl komt u op onze online winkel, waar u alle afbeeldingen en prijzen van de bloemen kunt vinden en eenvoudig kunt bestellen. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
  • Er kan alleen betaald worden per machtiging of bankoverschrijving. Contant betalen is NIET mogelijk. In de webshop kunt u gelijk de bestelling betalen.
  • Bijgevoegd is een formulier voor een automatische incasso. Indien u dit formulier volledig invult, wordt het bedrag van uw bestelling éénmalig van uw bank- of postrekening afgeboekt Dit zal zijn ongeveer één week na levering van de bloemen.
  • Mochten er fouten zijn gemaakt bij het klaarmaken van uw bestelling, zoals een aantal bloemen die niet geleverd zijn, dan kunnen we dit helaas niet naleveren dit jaar. Geeft u dit aub aan ons door, dan worden de kosten hiervan in mindering gebracht.
  • Bezorging is alleen mogelijk in Mheer. Daarbuiten kan er dit jaar helaas niet bezorgd worden. Het is wel mogelijk om de bestelde bloemen en potgrond zelf af te halen. Dit zult u van te voren moeten aangeven en alleen op afspraak kunt u dan de bestelling ophalen tussen 09:00 en 12:00 uur bij de fruitloods van Fruitbedrijf Sneepers aan de Duivenstraat 32.
  • De bestelling wordt door de bezorgers voor aan de oprit of de voordeur gezet. We zullen niet persoonlijk overhandigen of binnen brengen.

De bestellingen worden op Koningsdag dinsdag 27 april bij u thuis aan de deur gezet.

Vele bedrijven, zoals onze bloemenkweker, maar ook wij als vereniging hebben het zwaar te verduren door deze Corona crisis. Help ons allen een handje en bestel wat bloemen en potgrond, zodat wij inkomsten hebben en u het gemak om zonder de deur uit te hoeven lekker in de tuin kunt werken!

Alvast dank voor uw begrip en we hopen dat iedereen in goede gezondheid en met veel plezier kan genieten van de bestelde bloemen!

Namens alle leden van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer.

Onderstaand vindt u een foto-overzicht van de bloemen. Het bestelformulier kunt u hier downloaden.