Op zondag 26 mei as. organiseert de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer het eerste concert met haar nieuwe dirigent Bart Deckers. Het kennismakingsconcert heeft de toepasselijke titel “Pleased to meet you” en zal voor de vereniging in het teken staan van een geheel nieuw muzikaal programma met als thema 17e eeuwse muziek.

De vereniging, die sinds januari jl. onder leiding staat van haar nieuwe dirigent, heeft hard gewerkt aan het instuderen van het muzikale programma gecombineerd met het aan elkaar wennen. Het resultaat mag er zijn en men is gebrand om dit aan iedereen, die de vereniging en de blaasmuziek een warm hart toe draagt, ten toon te spreiden.

Als gastvereniging is Harmonie St. Aemiliaan uit Bleijerheide uitgenodigd. Harmonie St. Aemiliaan is een muziekvereniging uit de Kerkraadse wijk Bleijerheide, waarbij het groot harmonieorkest, jeugdorkest en de drumband samen de basis vormen van de vereniging. Het harmonieorkest bestaat momenteel uit circa 50 muzikanten en verzorgt jaarlijks diverse concerten in de wijk Bleijerheide en het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. Daarnaast musiceert het harmonieorkest ook regelmatig op uitnodiging buiten de stadsgrenzen.

Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide komt momenteel uit in de eerste divisie en staat sinds januari 2017 onder leiding van dirigent Txemi Etxebarria. U bent van harte uitgenodigd dit concert bij te wonen.

Het concert begint om 15:30 uur. De entree is gratis.