Om de opleiding van onze muzikanten te kunnen bekostigen en daarmee een stuk Mheerder cultuur te waarborgen, organiseert de harmonie:

Thuiskienen met de Koninklijke

Deelnemers kopen een of meerder kienkaarten voor € 2,30 per kaart per maand. Deze kienkaart is een unieke kaart die verwerkt wordt in een speciaal hiervoor geschreven computer programma. Wanneer men aan het kienspel deelneemt machtigt men de organisatie om per kaart maandelijks € 2,30 van de rekening af te schrijven.

Elke tweede donderdag van de maand, wordt er middels het computer programma, een willekeurige trekking gedaan van 75 getallen, door het kiencomité. De deelnemer die, door het computer programma bepaald, de kaart het eerst vol heeft is winnaar van het spel met een prijs van € 65,00. De tweede en derde  kaart winnen respectievelijk € 45,00 en € 25,00. De prijzen worden gepubliceerd in D'r Klabatter.

Mocht u een keer vergeten zijn de getallen te controleren, geen nood, het programma bepaald in een keer de winnaars en de prijs zult u automatisch ontvangen.

Indien u ook wilt deelnemen aan het thuis-kienen kunt U zich melden bij onderstaande personen, of dit formulier invullen. Binnen twee weken ontvangt u een deelnamereglement en uw geldige en unieke kienkaart met daarop 15 getallen. Deze kienkaart blijft geldig totdat de machtiging is opgeheven.

Zijn er in uw familie- of kennissenkring St.-Cecilia sympathisanten, stel deze dan ook op de hoogte van dit kien initiatief. Wellicht willen zij graag samen met u een gokje met ons wagen.

Bij voorbaat dank!

 

Voor meer vragen kunt u terecht bij Rudy Lemlijn (043 457 1369) of Elly Lankohr (043 457 1646).