Ook Chapeau-Magazine is ons jubileumconcert ter ore gekomen. Hun artikel kunt u hier vinden.

Afgelopen woensdag bereikte ons het droevige bericht dat ons ere lid, steuncomité lid en oud zaalhoudster Bertha Weusten is overleden.
Bertha was van 1967 - 1998 zaalhoudster en kreeg hiervoor een Koninklijke onderscheiding in 1998. In Augustus 1973 werd ons Steuncomite in leven geroepen, Bertha was van 1973-2021 actief binnen
dit comite. Ook was Bertha Erelid van onze vereniging.
Met onze gedachten zijn we bij de familie en vrienden van Bertha.
Lieve Bertha, bedankt voor alles en we gaan je trouwe steun en support missen!

Volgens goed gebruik zal zij met korpseer begraven worden. De begrafenis vindt plaats op maandag 7 maart as om 10.00 uur in de Lambertuskerk te Mheer.

Op uitnodiging van de Fanfare Eendracht Nieuwhagerheide en IBA Parkstad neemt de Koninlijke Harmonie deel aan de 'Nacht van het religieus erfgoed' in het vernieuwde Cultuurhuis Landgraaf.

Met deernis en verslagenheid vernamen wij het overlijden van onze dorpsgenoot,

Armand Opreij

Jarenlang was hij een charismatische gangmaker van het cultuurleven van de Mheerder gemeenschap; ook de activiteiten van onze harmonie steunde hij herhaaldelijk met raad en daad.

We zullen hem missen en als een dierbare vriend in herinnering houden. Ons medeleven gaat uit naar zijn nabestaanden.

Bestuur, beschermheer, erevoorzitter, eredirigent, ereleden, dirigent, instructeur, leden en steuncomité

Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer