Ook dit jaar kunt u bloemen kopen ter ondersteuning van onze vereniging. Onderstaand vind u een foto-overzicht van het aanbod. Het bestelformulier kunt u hier downloaden.

Harmonie Berggalm Noorbeek organiseert onder auspiciën van de Muziekfederatie Limburg Zuid West op 12 en 13 april 2019 het 60e Concerttreffen. Aan dit concerttreffen nemen 5 muziekverenigingen deel en vindt plaats in ‘Harmoniezaal Paviljoen’ gelegen aan de Paviljoenstraat te Noorbeek.

De muziekverenigingen verzorgen een podiumoptreden met een eigen keuzeprogramma. De beoordeling vindt plaats door bondsjurylid de heer Jacob Slagter.

Op 12 april begint het concert om 19.00 uur met een optreden van 2 muziekverenigingen. Op 13 april begint het concert om 19.30 uur met een optreden van 3 muziekverenigingen. Alle verenigingen verzorgen een podiumoptreden van 1 uur.

De bekendmaking van de uitslag vindt plaats op het einde van de concertavond na het laatste optreden.

Er is parkeergelegenheid op de parkeerplaats aan het Raadhuisplein.

Met muzikale groet,

Het bestuur Muziekfederatie Limburg Zuid West

Het bestuur van Harmonie Berggalm Noorbeek

Namens deze

Erwin Debie

Secretaris Harmonie Berggalm

Op zondag 24 maart 2019 organiseert Wandelcomité Mheer haar 43e Heuvelland Wandeltocht. Wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden 7, 13, en 22 kilometer. De routes van onze wandeltocht voeren door het mooie heuvelachtige gebied rond Mheer. De wandelaars op de 13 en 22 km. wandelen via veldwegen en langs enkele karakteristieke buurtschappen, naar Banholt. Hier is de grote rustplaats ingericht. Na de rust maken de wandelaars op de 22 km. een extra lus die grotendeels over het zgn. plateau van Margraten  loopt. Hier kunnen zij regelmatig genieten van prachtige vergezichten op de omliggende dorpen en gehuchten en zij komen uiteindelijk weer in Banholt op de rustplaats.

Lof der jury voor slagwerkensemble Fanfare St. Gertrudis Sint Geertruid

Onder de vlag van de Muziekfederatie Limburg Zuid West, vond op vrijdag 22 maart in de Harmoniezaal te Mheer het 22e drumbandtreffen plaats, georganiseerd door de plaatselijke Koninklijke Harmonie St. Cecilia.

Er waren 6 podiumoptredens.

Aan vijf deelnemende korpsen werd een juryrapport met punten en predikaten toegekend. De drumband van Fanfare St. Blasius Cadier en Keer o.l.v. Eric Crauwels deed buiten mededinging mee.

De Koninklijke Harmonie St. Cecilia is op vrijdag 22 maart a.s. belast met de organisatie en realisatie van het jaarlijks drumbandtreffen van de Muziekfederatie Limburg Zuid West.
Aan deze activiteit, die voor de 22e keer wordt gehouden, wordt deelgenomen door 6 verenigingen van deze Muziekfederatie, afkomstig uit Banholt, Bemelen, Cadier en Keer, Mheer, Noorbeek en St. Geertruid.