Wandelcomité Heuvelland Mheer heeft helaas moeten besluiten om de wandeltocht van zondag 7 maart 2021 af te gelasten.

Dit alles uiteraard vanwege het corona-virus dat ons nog steeds in de greep houdt. Wij zijn ons ervan bewust dat deze datum te kort dag is om te bewerkstelligen dat deze wandeltocht kan doorgaan onder “normale” omstandigheden.

Tegen die tijd zullen de maatregelen nog steeds naar verwachting (deels) van kracht zijn en zal de vaccinatie-graad nog niet zo hoog zijn wat het mogelijk zou moeten maken om deze door te laten gaan.

Uiteraard hadden we dit vorig jaar niet gedacht, echter gaat de gezondheid boven alles.

We zien licht aan het eind van de tunnel en hopen verderop in het komend jaar dat we dit alles achter ons kunnen laten en dat we in 2022 een volgende wandeltocht kunnen houden.

Wandelcomité Heuvelland Mheer

De Rabobank geeft ieder jaar een deel van hun winst aan verenigingen in het hele land. Zodat wij kunnen blijven doen wat we nu al doen: muziek maken!

Net zoals de vorige jaren doen wij weer mee met deze actie. Leden van de Rabobank kunnen stemmen van 05-10-2020 t/m 25-10-2020. Wij hopen ook dit jaar weer op uw stem!

Samen zorgen we ervoor dat we muziek kunnen blijven maken.

U kunt ons vinden onder de zoekopdracht harmoniezaal.

Wij vieren 200 jaar muziek, 200 jaar vriendschap, 200 jaar mooie momenten, 200 jaar bloed, zweet en tranen.

200 jaar “De Keuniklikke oet 1821” !

We gaan ons 200-jarig bestaansjaar in en wat hadden we graag wereldkundig willen maken hoe dit in te vullen. Wat hadden we in januari graag dat jubileum willen openen met een spetterend nieuwjaarsconcert. Helaas….. ook hier speelt het virus een heel vervelende rol. Want alles wat je wil kan alleen maar met de nodige O.V.B’s en slagen om de arm. Niet prettig om dan gemotiveerd ergens aan te beginnen. Maar goed, positief blijven en blijven vooruitkijken.

Zoals het er nu uit ziet zullen onze feest activiteiten in het najaar 2021 worden opgestart en zal er in 2022 een vervolg aan ons 200-jarig bestaansfeest worden gegeven.

Houd vooral onze Facebook-, Instagram- en internetpagina in de gaten.

Met muzikale groet,

Bestuur Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer

Met ontroering en grote dankbaarheid voor wat hij heeft betekend, hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerd erelid en oud-beschermheer

Baron Degenhard de Loë

"D'r Baron" maakte sinds 1960 deel uit van onze vereniging als beschermheer en de laatste periode als erelid. Dit jaar zou hij zijn 60 jarig jubileum vieren. Een korte periode is hij ad interim-voorzitter van onze vereniging geweest. Na het overlijden van “de Barones” in 2017 wilde hij, ondanks zijn zwakke gezondheid, in zijn kasteel blijven wonen, alwaar hij vrijdag 7 augustus op 89-jarige leeftijd vredig is ingeslapen.  We houden hem in gedachten als een aimabel en betrokken persoon die als beschermheer en kasteelheer van zeer grote betekenis was voor onze vereniging en de gemeenschap van Mheer. Nooit hebben wij vergeefs een beroep op hem mogen doen.

Wij wensen zijn zonen en de overige familie heel veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

Bestuur, beschermheer, erevoorzitter, ereleden, eredirigent, dirigent, instructeur, leden en steuncomité

Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer.